Despre M

îmi pare rău că a trebuit sa revin cu un edit atât de radical,însă nimic din ce am scris cu 3 ani în urmă nu cred ca ar mai putea fi relevant pentru ceea ce sunt acum sau pentru ceea ce as vrea să împărtăsesc celor din jurul meu.

Aici e pagina în care spun îmi place roșul si urăsc verdele,în care încerc(cu meștesug) să vă încurc și să vă descurc.Omul care vorbeste mult despre el de obicei minte.
Ne vedem pe blog.Azi nu vreau să spun minciuni.

Advertisements

24 thoughts on “Despre M

 1. curaj printre cei mari. e o lume in care vii cu tinerete si cu vitalitate pe care vei sti sper sa le folosesti in atragerea de simpatii in ceea ce inseamna insertia ta intre majori. asa si experienta si telurile se cladesc calindu-se in felul in care vei avea rabdarea sa inveti de la cei intalniti trecuti prin viata si nu ca gasca prin apa la capitolul cunostinte si aptitudini de vietuit si utilizat mai apoi pentru configurarea a ceea ce vei dori sa poti si face.
  succes si stradanii rasplatite si de reusite in pasi mici si incurajatori.
  🙂

 2. Din pacate, viata REALA este formata – destul de mult, ca procentaj – din chestiunile acelea pe care tu le detesti si chiar mai mult decat atat… De fapt, cred ca tu ai subliniat doar problemele “marunte” ale vietii. Exista altele – si mai si… Daca pe acestea – care sunt undeva, jos, pe treptele “raului” – le detesti, ce te faci cu celelalte? Fii pregatita sa “te bati” cu toate aceste “provocari”, care vor veni peste tine. Peste 10 ani vei spune ca aceste lucruri, amintite de tine, aici, sunt foare la ureche, pe langa adevaratele “rautati” ale vietii…

 3. Hmmm, am crezut ca esti mult mai matura. Sa stii ca fustitele scurte acompaniate de o minte profunda pot aduce bucurii la care doar visezi.

   • Poate ca sunt eu prea batran si nu mai am mintea “brici”, dar nu vad legatura intre “fustita scurta” si “mintea profunda”. Doar daca fortam putin si facem niste versuri, pentru ca rimeaza un pic… 🙂

   • Mintea profunda eh , o “metafora” pentru cuvintele bine ticluite cu scopul de a atrage barbatii .:))Sa nu zica x si y ca de tipa ab e doar fusta scurta , invata si ea cateva citate :)).

 4. Bonjour M! 🙂 Va multumim pentru “haltele” la “playground”… 🙂 Nu ne explicam de ce NUMAI comentariile dvs aterizeaza la “spam” de unde va “eliberam” asap… 🙂
  Sanatate, bafta si spor în tot ce faceti… O dupa-amiaza placuta! 🙂
  Pe curând, Mélanie

 5. Oameni ca tine mai rar iar fete cu atat mai mult.Imi place teribil descrierea de aici.Nu stiu cat de open minded esti in anumite privinte dar esti destul in altele in care unii nici macar nu viseaza sa ajunga.Cineva spunea ca inteligenta e sexy.Mult mai mult decat orice fusta sau machiaj .La tine inteligenta se vede de pe luna.Multa sanatate si multe postari la fel de tari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s